Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bombers i la Urbana col·laboren per treure una dona atrapada en un lavabo
  • CA

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona van protagonitzar aquest dijous una actuació conjunta per aconseguir treure una dona atrapada en el lavabo d’un local de Ciutat Vella. L’afectada -que era una de les clientes d’aquest establiment ubicat al barri Gòtic- estava patint una forta crisi d’ansietat de manera que els efectius van haver d’actuar amb cura per evitar cap incidència.

Segons explica el cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, actuacions com aquesta formen part de l’assistència al ciutadà que brinda la Guàrdia Urbana. Serveis com aquests no són habituals, però també formen part de l’activitat que poden desenvolupar els agents desplegats a la capital catalana.

Droga per a turistes

Aquesta col·laboració entre cossos diferents no ha estat l’única que s’ha produït aquesta setmana. Precisament, aquest matí els Mossos d’Esquadra han col·laborat amb la Guàrdia Urbana en un dispositiu per desmantellar dos punts de venda de droga per a turistes al districte de Ciutat Vella. En concret, l’operació s’ha centrat en dos pisos ubicats al barri del Raval, als carrers de Sant Pacià i de l’Aurora, i ha acabat amb la detenció de quatre persones per un presumpte delicte de tràfic de substàncies estupefaents.

Segons també ha detallat el cos policial barceloní a través de les xarxes socials, l’actuació ha tingut lloc a primera hora del matí, quan els agents han fet diferents entrades en els dos domicilis on s’havia detectat activitat sospitosa. El desplegament policial ha permès comissar prop de 1.100 pastilles d’èxtasi, a més d’altres substàncies estupefaents com per exemple marihuana o cocaïna. També s’ha trobat en els pisos 4.100 euros en efectiu i una balança de precisió.

Finalment, aquesta operació conjunta ha acabat amb quatre persones detingudes per un presumpte delicte de tràfic de substàncies estupefaents. També hi ha set persones més investigades pel mateix delicte que podrien haver col·laborat amb aquest grup de distribució de drogues, que tenia com a objectiu principal captar turistes de la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa