Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un doble accident complica el migdia a la ronda de Dalt en tots dos sentits
  • CA

Un accident a Collserola ha tallat un carril de la ronda de Dalt en sentit Besòs i ha deixat prop de 10 quilòmetres de cua. Segons informa el Servei Català Trànsit (SCT), a través de les seves xarxes, la retenció es produeix des d’Esplugues de Llobregat. Al mateix temps, s’ha informat d’un altre sinistre en sentit contrari a l’altura de Vall Hebron també ha tallat un carril, en aquest cas, en sentit Llobregat, i ha provocat una cua de cotxes que arribava fins a la Guineueta. Cap a tres quarts de tres, el SCT ha informat que es tornava a obrir el carril afectat en sentit Besòs i, mitja hora més tard, els vehicles tornaven a circular per tots els carrils de l’altre sentit de la ronda.

Setmana de retencions a les rondes

La ronda de Dalt s’ha estalviat grans cues durant aquests darrers dies, que, en canvi, han afectat sobretot a la Litoral. En aquest sentit, l’entrada a Barcelona per la costa ha acumulat dos dies seguits de retencions importants. També durant el migdia, aquest dimecres un accident va deixar quatre quilòmetres de retenció en aquesta via que va des del municipi veí de Sant Adrià de Besòs fins al districte barceloní de Ciutat Vella. Un dia abans, dimarts, ja s’havien produït retencions de quatre quilòmetres. En aquest cas, el tram afectat va ser el que es troba a la Vila Olímpica, en sentit Besòs.

Però les retencions que van ser més greus ens porten a dilluns. Un altre accident va obligar a tallar per complet la Ronda Litoral en sentit Besòs, a l’altura de Santa Coloma de Gramenet. La via d’entrada a Barcelona va quedar completament col·lapsada cap a les 15 hores i la retenció es va allargar durant tota la tarda des de Sant Adrià fins a la Gran Via, deixant la imatge de cotxes ben arreplegats a l’artèria costanera. De fet, fins a pràcticament les 17 hores hi va haver mínim un carril tallat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa