Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident obliga a tallar del tot un tram de la Ronda Litoral
  • CA

Un accident ha obligat a tallar per complet la Ronda Litoral en sentit Besòs a l’altura de Santa Coloma de Gramenet. La ronda, una de les principals entrades a Barcelona, ha quedat completament col·lapsada cap a les 15 hores i ara mateix se circula amb dificultat. De fet, fins pràcticament les 17h hi ha hagut mínim un carril tallat. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), en aquests moments ja s’han obert tots els carrils, malgrat que encara hi ha un “trànsit dens” en un tram de 2 quilòmetres.

Tot plegat ha provocat cues quilomètriques durant tota la tarda des de Sant Adrià fins a la Gran Via, deixant la imatge de cotxes ben arreplegats a l’artèria costanera. També hi ha hagut afectacions a la Ronda de Dalt des de Santa Coloma fins al nus de la Trinitat.

Les rondes, centre de les mirades

La setmana passada, un home va morir després de precipitar-se d’un pont de la Ronda Litoral, fet que va centrar totes les mirades en aquesta artèria. Els Serveis d’Emergència van activar quatre unitats medicalitzades fins al lloc dels fets i van transportar la víctima a un centre hospitalari amb un pronòstic greu. Segons informa El Caso, el tràgic succés s’hauria desencadenat després que la víctima, que alguns mitjans asseguren que es tracta d’un turista, s’hauria resistit a un robatori perpetrat per diferents persones. Els Mossos encara estan treballant per recollir el màxim d’indicis relacionats amb aquest incident i no descarten que pugui tractar-se d’una mort accidental.

L’altre motiu pel qual les rondes estan a l’ull de l’huracà no té tant a veure amb caravanes o successos, sinó amb la precampanya electoral. Alguns dels partits han ofert reformar-les per diferents motius. És el cas de Junts, amb Xavier Trias al capdavant, que assegura que és una opció viable per guanyar espai verd a la ciutat. Ciutadans també s’han sumat a aquesta proposta i han anunciat que aquesta obra serà una prioritat del seu govern si arribés a l’alcaldia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa