Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts quinze lladres multireincidents amb múltiples antecedents
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana a la capital catalana un total de quinze lladres multireincidents, que estan directament relacionats amb casos de robatoris violents de mòbils i carteres. Així ho ha anunciat aquesta tarda el propi cos policial des del seu compte oficial de Twitter.

Tots junts acumulen un total de 190 antecedents delictius. En concret, els agents n’han enxampat a quatre que es dedicaven a abraçar la víctima amb la finalitat de sostreure-li els diners que duia a la bossa de mà. Les detencions s’han realitzat en el marc del pla Tremall dels Mossos d’Esquadra.

Un altre cas dins del pla Tremall

En una altra operació emmarcada en el pla Tremall, el passat divendres els Mossos van detenir tres homes que havien intentat robar un rellotge de luxe dins d’un bus turístic de Barcelona. Els tres individus van provar d’aconseguir el valuós objecte per mitjà d’una estrebada.

De fet, els agents actuaven de paisà i ja estaven fent un seguiment acurat a aquests lladres perquè els havien despertat sospites. Precisament això és el que va possibilitar l’actuació just a temps per evitar el robatori. A banda de la detenció de tots tres, els agents van poder retornar el rellotge al seu propietari.

Barcelona, un imant per als carteristes

Aquest episodi relatat pels Mossos d’Esquadra confirma una vegada més una tendència a l’alça que es produeix a la capital catalana en quant als robatoris. I no és precisament un prejudici o una mala fama gratuïta.

De fet, la inseguretat no solament representa un dels principals maldecaps dels barcelonins sinó que ja ha traspassat fronteres. En aquest sentit, l’1 de gener el tabloide britànic The Mirror assenyalava La Rambla de Barcelona com un paradís per als carteristes, en un rànquing elaborat arran de comentaris de turistes. La Torre Eiffel de París i la Fontana de Trevi de Roma completaven aquest podi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK-TIRADOR a gener 16, 2023 | 20:11
    FRANK-TIRADOR gener 16, 2023 | 20:11
    NO US PREOCUPEU. Demà aquests lladres estaran altre vegada al carrer ("actuant") amb LIBERTAD CON CARGOS. No tenen vergonya ni l´han coneguda mai aquests jutges. A veure quan el Mossos deixaran de jugar al gat i a la rata. Esperm que també els hi agafi un atac de VERGONYA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa