Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts en el desmantellament d’un nou punt de venda de droga
  • CA

Un operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès desmantellar un nou punt de venda de droga al districte barceloní de Ciutat Vella. En concret, aquesta activitat de compravenda de substàncies estupefaents es realitzava des d’un pis ubicat al barri del Raval.

Segons la informació facilitada per cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, la intervenció ha culminat amb la detenció de dues persones com a responsables d’aquest punt de venda de droga. També s’han comissat diverses quantitats de substàncies estupefaents com cocaïna, heroïna o crack; una quantitat indeterminada de diners en efectiu i diferents utensilis com una bàscula de precisió.

Aquest dispositiu conjunt entre els dos cossos policials ha permès no només desmantellar el punt de venda de droga ubicat en aquest pis del Raval, sinó que també ha servit per poder recuperar l’immoble i retornar-lo així al seu legítim propietari.

Preocupació per la inseguretat i els robatoris

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre).

Tanmateix, cal recordar que segons les xifres de balanç del Pla d’Estiu conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, la capital catalana va registrar durant la darrera temporada estival un descens del 12,20% dels fets delictius respecte a l’estiu del 2019, amb dades molt remarcables com que els f­urts i els robatoris violents al carrer van caure aquest estiu un 22,4% i un 12,5% respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa