Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts 10 lladres mb 110 antecedents per robatoris de bosses i mòbils

Els Mossos d’Esquadra han anunciat la detenció entre divendres i diumenge de 10 lladres que tenien 110 antecedents per robatoris de mòbils, bosses de mà i rellotges. Dos d’aquests lladres van robar fa poques setmanes un rellotge de 300.000 euros i un altre amb un valor de 55.000. El primer dels lladres el van arrestar aquest divendres al districte de Ciutat Vella i té fins a 20 antecedents. El segon dels lladres que van robar un rellotge d’aquest valor va ser detingut també divendres al mateix districte. En el seu cas suma 24 antecedents. Ha estat el grup de rellotgers dels Mossos qui ha liderat les dues investigacions. Aquest grup investiga aquests robatoris des que han augmentat a la capital catalana. L’últim cas i segurament el més conegut ha estat el del futbolista del Futbol Club Barcelona Robert Lewandowski, a qui li van robar un rellotge de 70.000 euros mentre signava autògrafs que finalment es va poder recuperar.

El passat divendres en el marc del Pla Tremall, els Mossos van detenir un home a Sant Martí pel robatori d’un mòbil i d’una cadena d’or. El dia següent, dissabte, es va detenir a dues persones més a l’Eixample per haver robat una bossa amb el mètode de l’estrebada. També van robar un mòbil que es va poder recuperar durant la detenció. Entre els dos acumulen 10 antecedents. A l’Eixample es va fer una altra detenció per un robatori d’una bossa de mà i el detingut en aquest cas tenia 38 antecedents. L’últim detingut del dissabte en tenia fins a 11, el que demostra que la majoria de lladres d’aquest tipus són reincidents malgrat les detencions.

Diumenge, tres detencions més pel robatori de tres mòbils

Diumenge es va continuar amb les detencions. Es va arrestar a tres persones més per haver robat tres mòbils. Tots els dispositius es van poder recuperar. Una d’aquestes detencions va ser a Ciutat Vella i el detingut acumulava 5 antecedents i l’altra va ser a Sant Martí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Solc a agost 22, 2022 | 22:14
    Solc agost 22, 2022 | 22:14
    El dia següent és l'endemà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa