Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Intenta escapar quan l’enxampen amb una bossa embotida de marihuana
  • CA

Agents de la Guàrdia Urbana van enxampar diumenge el passatger d’un taxi que viatjava amb una bossa d’esport carregada amb gairebé sis quilograms de marihuana, segons ha informat la policia local a través de les xarxes socials. La policia ha publicat també fotos del botí. Segons la policia, durant l’identificació l’home va intentar fugir a peu, però el van poder aturar i detenir per un delicte de tràfic de drogues.

Aquesta va ser la segona detenció feta per la Urbana aquest diumenge relacionada amb la marihuana. Un altre home va ser detingut a l’Eixample després d’haver-li interceptat un quilo de marihuana. Segons va informar el cos policial local, agents van veure un home que portava una bossa gran. Quan l’home es va adonar que la patrulla l’estava observant va simular una trucada de telèfon.

Al mateix temps l’individu es va tapar la cara i va girar al següent carrer. En aquell moment, l’hom es va posar a caminar molt de pressa, va informar la policia. La patrulla el va acabar aturant per identificar-lo. A la bossa li van trobar gairebé un quillo de marihuana i per això va ser detingut.

Altres operacions policials

Casualment la setmana passada, un operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès desarticular un punt de tràfic de drogues en una associació cannàbica del barri del Raval. La policia ha detingut dues persones i ha intervingut 1.500 grams de marihuana, 2.500 grams de haixix, 1.500 grams de productes alimentaris amb THC, 1.300 euros, així com una bàscula de precisió.

D’altra banda, aquest agost la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir un home per un delicte contra la salut pública. Els agents van acudir a un avís en un pis del Poblenou pel que inicialment semblava un incendi. Durant l’entrada i escorcoll es va destapar una gran plantació de marihuana i es van intervenir 177 plantes. Els agents també van localitzar 1.150 euros en metàl·lic. De moment només s’ha detingut una persona, però la Guàrdia Urbana no descarta que hi hagi més implicats i per aquest motiu obrirà una investigació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa