Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carregat de marihuana, intenta dissimular i escapar de la policia
  • CA

Un home ha estat detingut aquest diumenge per la Guàrdia Urbana a l’Eixample de Barcelona després d’haver-li interceptat un quilo de marihuana. Segons ha informat el cos policial local, agents han vist un home que portava una bossa gran. Quan l’home s’ha adonat que la patrulla l’estava observant ha simulat una trucada de telèfon.

Al mateix temps l’individu s’ha tapat la cara i ha girat la següent carrer. En aquell moment s’ha posat a caminar molt de pressa, ha informat la policia. La patrulla l’ha acabat aturant per identificar-lo. A la bossa li han trobat gairebé un quillo de marihuana i per això ha estat detingut.

Casualment aquesta setmana, un operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès desarticular un punt de tràfic de drogues en una associació cannàbica del barri del Raval. La policia ha detingut dues persones i ha intervingut 1.500 grams de marihuana, 2.500 grams de haixix, 1.500 grams de productes alimentaris amb THC, 1.300 euros, així com una bàscula de precisió.

Altres actuacions del mes d’agost

D’altra banda, aquest agost la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir un home per un delicte contra la salut pública. Els agents van acudir a un avís en un pis del Poblenou pel que inicialment semblava un incendi. Durant l’entrada i escorcoll es va destapar una gran plantació de marihuana i es van intervenir 177 plantes. Els agents també van localitzar 1.150 euros en metàl·lic. De moment només s’ha detingut una persona, però la Guàrdia Urbana no descarta que hi hagi més implicats i per aquest motiu obrirà una investigació.

Així mateix, a principis d’agost els Mossos d’Esquadra van desmantellar un grup criminal que traficava amb marihuana i haixix sota l’empara d’un club cannàbic ubicat al barri de la Sagrada Família, a l’Eixample de Barcelona. La policia catalana va detenir quatre persones amb edats compreses entre els 24 i els 32 anys, va clausurar el local i va decomissar droga per valor de més de 40.000 euros al mercat il·lícit, així com més de 60.000 euros en efectiu. La presumpta associació cannàbica venia haixix i marihuana a qualsevol persona que hi accedia –majoritàriament turistes que es trobaven de pas a la capital catalana-, no disposava de cap registre de control de les substàncies i, a més, tenia dues treballadores al local sense cap tipus de contracte laboral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa