Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un veí de Barcelona per possessió de drogues en fugir de la policia

Agents de la Guàrdia Civil van detenir un veí de Barcelona de 49 anys per possessió de drogues quan va intentar fugir de la policia en un control a la carretera. Els fets van tenir lloc a Serraduy (Osca) la nit de divendres de la setmana passada quan el conductor va intentar passar per alt un control de prevenció de seguretat ciutadana a la carretera A-1605. Segons detallen des del cos policial, els agents li van fer senyals a l’home perquè aturés el seu vehicle, però, en lloc de frenar, el conductor va prémer l’accelerador. De fet, uns dels agents es va haver d’apartar del rumb del vehicle perquè no li passes per damunt.

Fonts de la policia relaten que l’home va fer una maniobra estranya al voral de la carretera mentre fugia abans que l’aturessin per detenir-lo. Els agents es van desplaçar fins al lloc on s’havia produït aquesta maniobra sospitosa i van trobar-hi un paquet amb 197 grams de cocaïna. Per la qual cosa, la policia va procedir a detenir-lo per intent de fuga i un delicte contra la salut pública. Segons expliquen des del cos, l’home que havia llençat la droga per la finestra, té antecedents per narcotràfic. Quan van traslladar el conductor a comissaria li van fer el test d’alcoholèmia i el de drogues, dels quals el veí de la capital catalana va donar positiu en consum de cocaïna.

Un quilo d’èxtasi

Aquesta detenció de divendres passat, però, no va ser l’única, tot i que els fets no tenen cap relació entre si. Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir al barri de les Corts el conductor d’un turisme que per possessió de drogues. Concretament, l’home duia 1.326 grams de MDMA -coneguda popularment com a èxtasi– i ketamina en tres formats diferents: pastilles, pols i roca. En aquest cas, i de manera força similar, els agents de la policia barcelonina van enxampar l’home en un control d’alcoholèmia que s’estava duent a terme a la ronda del Mig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa