Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen el conductor del taxi des d’on va saltar en marxa un jove
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut el taxista que conduïa el vehicle des d’on va saltar en marxa un jove al districte de Nou Barris. Els fets van tenir lloc dissabte de matinada a la Via Favència i a conseqüència del fort impacte amb l’asfalt, un dels dos nois que anaven en el taxi va resultar greument ferit.

Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, la policia catalana ha arrestat el conductor del taxi com a presumpte autor d’un delicte de lesions, ja que consideren que podria haver evitat que el jove acabés abandonant el vehicle en marxa jugant-se la seva integritat física. Les primeres indagacions apunten que els dos nois s’haurien negat a pagar el trajecte realitzat, motiu pel qual un d’ells va decidir saltar del cotxe quan aquest circulava per la Via Favència, a l’atura del carrer d’Almansa.

Amb “mig cos fora” del taxi

Malgrat que les primeres informacions apuntaven que els dos joves havien abandonat a la força el vehicle, fonts policials asseguren que només va ser un dels dos passatgers qui es va precipitar fora del taxi. Les mateixes veus apunten que el taxista va decidir no aturar el vehicle malgrat comprovar que un dels clients tenia “mig cos fora” i que havia manifestat la seva intenció de marxar del cotxe sense pagar el trajecte realitzat.

Ferit en estat crític

En aquest sentit, cal recordar que un dels dos nois implicats encara es troba ingressat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i es desconeix la seva evolució. L’altre jove no hauria patit cap mena de lesió.

Investigació tancada

Amb aquesta detenció del taxista implicat, els Mossos d’Esquadra donen per tancada la investigació dels fets i deixen el cas en mans de les autoritats judicials. Es desconeix si el conductor del vehicle ja ha passat a disposició judicial i si ja ha declarat davant del jutge.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel Ferrer a agost 16, 2022 | 22:10
    Manel Ferrer agost 16, 2022 | 22:10
    I detenen el taxista? Una medalla li haurien de donar
  2. Icona del comentari de: Ciudadano kane a agost 17, 2022 | 08:17
    Ciudadano kane agost 17, 2022 | 08:17
    Los taxistas también se la juegan y quien los proteje ,de la gente que sube ,la mierda de leyes de este país .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa