Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
En estat crític un jove després de saltar d’un taxi en marxa a Nou Barris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un incident entre dos joves i un taxista que ha tingut lloc aquesta matinada al districte de Nou Barris de Barcelona. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els nois haurien saltat del vehicle en marxa quan aquest circulava per la Via Favència. A conseqüència del xoc amb l’asfalt, un dels dos passatgers ha resultat greument ferit.

Els fets s’haurien produït poc abans de dos quarts de sis del matí d’aquest dissabte a la Via Favència de Nou Barris, a l’altura del carrer d’Almansa. Per causes que encara s’estan investigant, dos joves que anaven de passatgers en un taxi han saltat del vehicle en marxa, impactant violentament contra la carretera.

Un dels dos nois implicats hauria resultat greument ferit a causa d’aquest salt i actualment es troba ingressat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. L’altre jove no hauria patit lesions de gravetat.

Sense pagar o un conflicte

Fonts de la policia catalana confirmen que s’està investigant el cas, però no avancen quins possibles delictes es podrien imputar als dos joves. Per ara es desconeix si els implicats van abandonar el taxi amb la voluntat d’evitar haver de pagar el trajecte realitzat o si es va produir algun tipus de conflicte amb el conductor que motivés l’actuació dels nois.

Detingut per matar un home durant la revetlla

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han fet pública avui la detenció d’un home de 33 anys com a presumpte autor de la mort d’una persona durant la passada revetlla de Sant Joan a Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat 24 de juny de matinada al carrer de Lleida, molt a prop de la Ciutat del Teatre.

Una investigació de la policia catalana que s’ha allargat gairebé dos mesos ha permès identificar el presumpte agressor, que ha estat finalment enviat a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa