Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home implicat en la mort de l”assassí de la Vila Olímpica’
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona implicada en la mort de Valentín Moreno, conegut com l’assassí de la Vila Olímpica per un crim de l’any 2000. Moreno va morir quan tenia 39 anys després de rebre dos trets quan caminava pel barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs. Segons avança El Periódico, la policia ha investigat durant quinze mesos i, de moment, no tanca la investigació.

Segons aquesta informació, els agents encarregats de la investigació creuen que Moreno estava a l’ull de l’huracà d’altres delinqüents relacionats amb el tràfic de drogues, un ambient per on es movia recurrentment la víctima. L’arrestat hauria participat en la planificació de la mort de Moreno, però tot apunta que no seria l’únic. Els Mossos segueixen investigant per trobar els altres implicats.

El ‘Crim de la Vila Olímpica’

Valentí Moreno va ser condemnat a 8 anys de presó com a autor d’una pallissa i de la mort d’un home l’1 d’abril de l’any 2000 a la Vila Olímpica. Moreno tenia 17 anys quan va participar en l’homicidi i li quedaven poques hores per complir-ne 18. De fet, estava celebrant el seu aniversari en el moment del crim. La defensa va aconseguir que es tingués en compte aquell escàs marge que faltava per adquirir la majoria d’edat perquè esquivés les llargues penes de presó que l’Audiència de Barcelona va imposar sobre la resta d’inculpats, entre 10 i 32 anys. A ell se li va aplicar la Llei del Menor, que castigava el crim amb una pena de 8 anys.

La cosa no acaba aquí. Moreno també va ser de nou condemnat per haver sigut un dels sis jugadors d’un equip de futbol regional que va apallissar rivals d’origen estranger. La sentència va imposar l’agreujant de racisme en concloure que els processats van arremetre contra els seus contrincants només per ser immigrants.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Martell d'heretges a març 24, 2023 | 20:41
    Martell d'heretges març 24, 2023 | 20:41
    Vaja home, si que sap greu...
  2. Icona del comentari de: Esteve a març 24, 2023 | 23:42
    Esteve març 24, 2023 | 23:42
    okei si el que volen és donar una medalla al responsable ;D

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa