Els Mossos d’Esquadra han trobat en bon estat la dona desapareguda des d’aquest diumenge a Barcelona, al barri de Gràcia. La María Purificación, de 78 anys i que requereix medicació i anava sense documentació, fa aproximadament 160 cm d’altura i és de complexió prima. En el moment de la desaparició vestia pantalons blaus, una dessuadora blanca i una cartera vermella. La policia catalana difonia ahir la seva imatge a les xarxes socials per tal d’obtenir la col·laboració ciutadana en la seva cerca i demanaven que qualsevol persona que l’hagués pogut veure truqués al 112.

Continuen buscant un nen de 5 anys

A principis de maig desapareixia de Barcelona un infant de 5 anys després que el pare del menor presentés una denúncia davant la policia catalana. La parella s’estava separant i la policia sospita que la seva mare se’l va endur, de manera que continuen buscant el menor en l’entorn de la mare, que podria ser a la zona Tarragona. La dona hauria violat els acords de custòdia del menor i se l’hauria endut sense el permís de l’altre progenitor. Bastian Riera Trindade, que fa aproximadament 1,10 metres d’alçada, és de complexió prima i té els ulls i el cabell castanys.

Gairebé totes les desaparicions es resolen

El 98,9% dels casos de persones desaparegudes a Catalunya acaben essent resolts, en un percentatge molt elevat, perquè els desapareguts són trobats per la policia o perquè tornen voluntàriament a casa. Ara bé, no és el mateix protocol si desapareix un adult que si és un menor. Si en el cas d’un adult les primeres 24h són relatives, en el cas d’un menut són clau, segons indiquen els Mossos. Un cop es presenta una denúncia, un equip especialitzat de Mossos recull la informació i valoren i analitzen de forma individual el cas, de manera que l’operativa de Mossos s’adapta a les característiques de la desaparició.

Més notícies
Els Mossos d'Esquadra busquen l'Adolfo, desaparegut a Barcelona el 21 d'abril / Mossos d'Esquadra

Desaparegut un home a la Via Laietana amb un defecte en la parla

Notícia: Desaparegut un home a la Via Laietana amb un defecte en la parla
Comparteix
Es diu Adolfo, fa 1,55 metres d'alçada, té la pell bruna i anava amb una dessuadora grisa i uns pantalons marrons
Notícia: Desaparegut un home a la Via Laietana amb un defecte en la parla - Mobile
La foto de la dona desapareguda que els Mossos busquen / Twitter

Busquen una dona amb Alzheimer desapareguda quan anava cap a Barcelona

Notícia: Busquen una dona amb Alzheimer desapareguda quan anava cap a Barcelona
Comparteix
Va ser vista per últim cop pujant a un tramvia a Sant Just Desvern en direcció a la capital
Notícia: Busquen una dona amb Alzheimer desapareguda quan anava cap a Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix