Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe s’encasta contra una comissaria de la Policia Nacional
  • CA

Un cotxe bolcat. Aquest ha estat el resultat d’un accident de trànsit aquest dijous al matí entre dos vehicles i una bicicleta al carrer de Sant Antoni Maria Claret número 276, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, a l’encreuament del carrer de Sant Quintí, segons ha avançat betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, de fonts de l’Ajuntament de Barcelona. El balanç de ferits ascendeix a tres persones. Totes elles de caràcter lleu, apunten les mateixes fonts.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers de Barcelona i set unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya, que ha traslladat els ferits a l’hospital. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’accident, però veïns han apuntat a la televisió pública de Barcelona que el cotxe circulava “ràpid” quan ha pujat a la vorera i s’ha produït el sinistre.

L’excés de velocitat és una de les principals causes d’accidents de trànsit. De fet, l’Ajuntament està duent una campanya de sensibilització sobre aquesta problemàtica a través de les xarxes socials, on han començat a incrementar el nombre d’informacions sobre conductors que excedeixen els límits legals de velocitat. A més, informen sobre les conseqüències d’aquestes faltes, algunes considerades delicte amb penes de presó, a més de l’evident retirada del carnet de conduir.

A finals de gener la Guàrdia Urbana va informar un conductor d’un cotxe que més que duplicava la velocitat permesa, ja que circulava a 185 km/h en un punt limitat a 80 quilòmetres l’hora a la ronda de Dalt de Barcelona. La policia va informar aleshores que van denunciar penalment la persona per “excés de velocitat”, una de les primeres causes de sinistre a la ciutat que, a més, eleva la gravetat de les lesions, va indicar en el seu moment la Urbana, a través de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa