32 detencions en 7 setmanes. Aquest és el botí de la nova unitat dels Mossos d’Esquadra especialitzada en lladres de rellotges, Titani, que té una especial incidència a la capital del país.

Detinguts més lladres

En quest context, els Mossos han detingut dos homes de 40 i 44 anys com a presumptes autors de dos robatoris violents de rellotges i una temptativa de robatori violent al carrer. Els dos arrestats actuaven des d’una motocicleta per assegurar-se la fugida i per actuar de manera més ràpida. Segons han explicat els Mossos, van ser detinguts a Castelldefels quan intentaven fugir cap al seu país, Itàlia.

Entre els fets que se’ls imputen hi ha el robatori d’un rellotge de 15.000 euros a un home de 75 anys el 3 de juny i un altre el 9 de juliol d’un rellotge de 35.000 euros. Un tercer lladre de rellotges ha ingressat a presó per altres fets.

Col·laboració d’altres policies

Va ser la policia local de Castelldefels qui va aturar una motocicleta que no s’havia aturat en un control policial. Un dels homes es va identificar amb documentació falsa., i va resultar que el Grup Regional d’Investigació Titani, amb el suport del Grup de Fura Regional de Barcelona, tenia una investigació oberta relacionada amb aquesta motocicleta en relació amb robatoris violents de rellotge de luxe.

Es desplaçaven amb motocicleta

En el robatori del 3 de juny, els dos homes van fugir amb una motocicleta de gran cilindrada de color blau elèctric. Fruit del robatori, la víctima va patir el trencament de cinc costelles.

El 7 de juliol un dels ara detinguts va entrar a una òptica del carrer Muntaner i es va abraonar sobre un client per intentar sostreure-li un rellotge de luxe que duia posat. No ho van aconseguir i van fugir en una motocicleta d’iguals característiques.

Dos dies després, el 9 de juliol, van robar a Sitges, on van abordar una parella per sostreure’ls-hi un rellotge de luxe valorat en 35.000 euros. La parella de la víctima va patir lesions a la mandíbula.

Els detinguts passaran aquest matí a disposició judicial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La realitat de la politica de merda a juliol 14, 2022 | 09:27
    La realitat de la politica de merda juliol 14, 2022 | 09:27
    Per cada un que en pesquen, 150 que no pesquen. Mossos, a on sou? Guardia urbana, a on us te amagats la Colau? Un dineral que ens costa la policia i total, més lladres que en lloc, mes okupes que enlloc, mes violacions que en lloc. Paguem impostos per que ens robin, ens okupin i ens violin als fills

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa