Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sense rastre dels autors del segrest en un hotel de Barcelona fugats
  • CA

Els Mossos d’Esquadra continuen amb la recerca de dos dels dos presumptes implicats en el segrest d’una persona en un cèntric hotel de Barcelona. La Unitat de Segrestos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del cos policial està treballant en la localització d’aquestes dues persones per la seva participació en els fets que van tenir lloc el passat 9 de juny en una de les habitacions de l’hotel Atrium Palace, situat a prop de la cruïlla entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el Passeig de Gràcia.

Les indagacions dels agents no han permès encara capturar cap dels dos presumptes autors del segrest i per ara només hi ha confirmada la participació en els fets d’un home de 32 anys, que va ser detingut en l’actuació policial que va iniciar-se després que una trucada al telèfon d’emergències 112 alertés que una persona podia estar sent retinguda contra la seva voluntat en aquest hotel barceloní.

Presó sense fiança

En el cas de l’arrestat, el jutjat d’instrucció número 4 de Barcelona, en funcions de guàrdia, va acordar aquest dilluns la seva entrada a la presó sense fiança com a presumpte implicat en els fets. La causa continua oberta pel delicte de segrest i no es descarta que hi puguin haver més persones implicades més enllà dels dos sospitosos que ara prova de capturar la policia i que haurien fugit per la teulada per evitar ser enxampats pels agents. Per ara es desconeix el grau de perillositat dels fugitius, però no es descarta que puguin anar armats.

Durant aquests primers dies, els agents han concentrat gran part dels seus esforços en el visionat de les imatges de les càmeres de seguretat tant interiors com exteriors de l’establiment hoteler per tal de provar d’identificar els presumptes implicats i poder dibuixar un perfil que facilités la seva localització.

Sense detalls de la víctima

Sobre la víctima, per ara es desconeix en quin estat es troba i tampoc ha transcendit de moment el sexe ni l’edat de la persona, que quan va ser alliberada estava lligada i emmordassada dins del dormitori d’una de les habitacions de l’hotel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa