Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segueix la recerca de dos dels autors del segrest en un hotel de Barcelona
  • CA

La recerca de dos dels presumptes implicats en el segrest d’una persona en un cèntric hotel de Barcelona continua. Els Mossos d’Esquadra estan treballant a través de la Unitat de Segrestos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) en la localització d’aquestes dues persones per la seva participació en els fets que van tenir lloc ahir a la nit en una de les habitacions de l‘hotel Atrium Palace, situat a prop de la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia.

La investigació segueix oberta i no es descarta que hi puguin haver més persones implicades més enllà de l’home de 32 anys detingut aquest dijous i dels dos sospitosos que ara prova de capturar la policia i que haurien fugit per la teulada per evitar ser enxampats pels agents. Per ara es desconeix el grau de perillositat dels fugitius, però no es descarta que puguin anar armats.

Els agents estan concentrant gran part dels seus esforços en el visionat de les imatges de les càmeres de seguretat tant interiors com exteriors de l’establiment hoteler per tal de provar d’identificar els presumptes implicats i poder dibuixar un perfil que faciliti la seva localització. Pel que fa al detingut, que anava armat en el moment del seu arrest, la previsió és que passi a disposició judicial en les pròximes hores.

Una trucada clau

L’operació policial va arrencar cap a les nou del vespre d’aquest dijous, quan una trucada al telèfon d’emergències 112 feia saltar les alarmes i alertava que una persona podia estar sent retinguda contra la seva voluntat en un hotel barceloní. La ràpida actuació de dues patrulles de Proximitat i dues de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Eixample van permetre capturar un dels segrestadors i alliberar l’ostatge, que es trobava lligat i emmordassat en una de les habitacions. Per ara, es desconeix en quin estat es troba la víctima. Tampoc ha transcendit de moment el sexe ni l’edat de la persona que ha estat trobada lligada dins d’un dormitori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa