Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten una camada de set cadells abandonats a la muntanya de Montjuïc
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha rescatat durant aquestes vacances de Nadal una camada de set cadells que havien estat abandonats a la muntanya de Montjuïc. Els gossos tenien aproximadament dos mesos d’edat i van ser trobats en un dels espais d’aquesta zona verda de la capital catalana gràcies a la col·laboració ciutadana.

Segons ha informat el cos de policia barceloní en una publicació a través de les xarxes socials, l’avís el va donar una veïna de la zona, que va alertar les autoritats que hi havia diversos cadells aparentment abandonats en un punt de la muntanya de Montjuïc. Els agents de la comissaria del districte barceloní de Sants-Montjuïc que van acudir al lloc van poder localitzar els set gossos, que no tenien més de dos mesos d’edat.

Els policies van agafar els cadells i els van traslladar a les dependències policials, on van ser recollits per l’entitat Help Guau. Aquesta entitat col·labora amb la Guàrdia Urbana en casos d’animals abandonats o localitzats a la via pública i s’encarrega de la seva cura i manteniment fins que algú els adopta o fins que es localitza el seu propietari.

Almenys tres casos més d’abandonament

Durant el passat mes d’agost, la Guàrdia Urbana va haver d’intervenir almenys en dues ocasions per rescatar dos gossos que havien estat abandonats en pisos de la capital catalana. El primer dels casos va tenir lloc a principis d’agost, quan els efectius van alliberar un cadell que es trobava lligat sense aigua ni menjar en un pati interior de Nou Barris. Els efectius van acudir al lloc alertats pels veïns de la zona, que denunciaven que feia dies que ningú acudia a alimentar o comprovar l’estat de l’animal.

També durant el passat mes de setembre els agents del cos policial barceloní van haver de rescatar un gos que havia estat abandonat a l’interior d’un pis del districte de Sant Martí. En l’operatiu hi van participar també efectius dels Bombers de Barcelona, que van permetre culminar amb èxit l’alliberament de l’animal atrapat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 27, 2022 | 09:44
    ciutadà desembre 27, 2022 | 09:44
    A mi coses així no m'entren al cap, peò malgrat tot, passen. Tanmateix, amny ha, hi hagué una practica molt més inhumana encara: familia amb una persona gran, la famillia vol anar de vacances. Solució?. S'abandona la persona gran a les portes d'un hospital i la resta marxa corrents de vacances. Ja la recolliran de tornada. Apa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa