Intimidava les víctimes amb una ampolla trencada o una navalla, i l’escenari triat era Montjuïc. Però els Mossos d’Esquadra l’han atrapat després de cometre cinc robatoris violents en només deu dies. El detingut, que ha ingressat a presó, tenia uan desena d’antecedents, segons han informat els Mossos. De moment no ha transcendit el botí que va aconseguir robar a les víctimes d’aquests cinc atracaments, però queda clar que era perillós i ara està ja a presó.

Aquesta accíó dels Mossos forma part del pla Tremall, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i activat per frenar els robatoris violents protagonitzats per lladres multireincidents. I des que es va posar en marxa el juny del 2020, ha permès efectuar 1.677 detencions i ha servit també per dictar 291 ingressos a la presó. A més, la policia també ha localitzat 50 edificis o solars ocupats on resideixen. Se n’han desocupat 12 i es continua treballant sobre 38 ocupacions més.

Tot just aquest divendres, la policia també detenia el propietari d’un bar i una dona acusats de robar telèfons mòbils i de guardar-los a l’interior del seu local, en concret, al rentaplats. Allà els agents hi van trobar cinc mòbils i 500 euros. En dependències policials es va poder esbrinar que l’home tenia diverses identitats i un altre antecedent policial amb un d’aquests noms. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Quants robatoris hi ha a Barcelona cada dia?

Doncs segons les darreres dades facilitades per la Guàrdia Urbana, cada dia es cometen una mitjana de 25 robatoris amb violència a la ciutat, això és, 178 a la setmana i un total de 10.957 en un any. I com és d’esperar, els objectes més sostrets en els robatoris amb violència són els mòbils (46%), les bosses de mà (21%) i els rellotges (7%). I pel que fa al perfil de les víctimes, un 9% són menors d’edat i un 6% majors de 65 anys,

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Engrcia asensio portero a maig 08, 2022 | 19:35
    Engrcia asensio portero maig 08, 2022 | 19:35
    Leyendo todas las noticias que están dando con múltiples robos en poble sec muntjuich,ya estamos hartos los vecinos de tanta d lincuencia,ocupaciones que son puntos de tráfico,venta y consumo de drogas,ya está bien Sra Colau,a ti a lo te importan las obras por las comisiones que te comes las multas y las terracitas de cibi de bares y potenciar y dar cobertura a todo delgado cuente que se instala en nuestro y querido barrio poble sec,estás destrozando la vida a unos vecinos que no haces más que joderlos,da la cara y reúnete con nosotros y no nos putees más

Nou comentari

Comparteix