Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen el grafiter que hauria ferit un vigilant del metro amb un ganivet
  • CA

Ganivetada al metro de Barcelona. Un agent de seguretat del metro de 19 anys ha estat traslladat aquest dimarts de matinada a un centre hospitalari després d’haver rebut una ganivetada al braç per part d’un grafiter segons ha avançat Betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts d’ADN Sindical. El treballador de seguretat ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge per les ferides causades pel grafiter. L’agent, que pertany a una empresa de seguretat subcontractada pel metro de Barcelona, hauria començat a perseguir el grafiter en rebre l’avís que un grup de persones encaputxades estaven pintant a una de les sortides d’emergència entre les estacions de Santa Eulàlia i Torrassa.

Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la matinada i han culminat amb una persecució que ha acabat a un pàrquing de sorra entre el carrer de Cavall Bernat i el de Santiago Ramon y Cajal, on una de les persones d’aquest grup de grafiters s’hauria separat dels companys i hauria acabat empenyent el treballador de seguretat. Els intents de l’agent de reduir l’individu haurien resultat infructuosos i aquest hauria aconseguit escapar del lloc dels fets després de ferir-lo al braç amb un ganivet “de grans dimensions” segons els testimonis que ha recollit el citat diari.

A l’agent l’ha trobat un company de feina poc després de l’agressió i ha estat ell mateix qui l’ha portat a l’hospital perquè poguessin tractar-li les ferides que havia patit al braç. Un cop han arribat a l’hospital, li han posat una trentena de grapes per poder-li cosir la ferida. Fonts pròximes al cas apunten que la ganivetada no ha afectat cap tendó ni lligament.

Sense rastre dels implicats

Les mateixes veus apunten que per ara no s’ha pogut localitzar cap de les persones que formaven aquest grup de grafiters i remarquen que la seva identificació per part de les autoritats serà complicada perquè anaven completament encaputxats i sense cap tret distintiu com tatuatges a la vista. Fonts dels Mossos d’Esquadra consultades per aquest mitjà no han confirmat aquest extrem i asseguren no tenir coneixement del cas per ara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa