Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest matí ha clavat una ganivetada a la cara al seu acompanyant al barri Gòtic de Barcelona. Segons ha avançat El Periódico i han confirmat al TOT Barcelona fonts policials, l’agressió s’ha produït aquest matí després d’una discussió, però els Mossos descarten que es tracti d’una agressió homòfoba perquè es coneixien i havien estat junts en un bar.

Un treballador del bar La Rioja ha explicat que els dos homes havien estat al seu establiment i que “aparentment eren parella o amics”, segons detalla el mateix diari. Els dos han sortit al carrer perquè estaven mantenint una discussió molt forta. Després la víctima hauria marxat i l’agressor l’ha atrapat 50 metres més avall, davant d’un altre bar, i allà ha sigut on li ha clavat la ganivetada. Els Mossos estan pendents de rebre la denúncia per tenir més detalls de l’agressor.

Fonts policials no ha detallat la gravetat de la ferida, però el propietari del bar La Cala, on s’ha produït l’agressió, ha explicat que tenia un tall obert a la cara de grans dimensions.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa