Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Activada l’alerta per localitzar l’exparella de la dona apunyalada a Gràcia
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han activitat aquest dilluns l’alerta per poder localitzar l’exparella de la dona apunyalada diumenge al barri de la Vila de Gràcia de Barcelona. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, la policia catalana ha enviat un avís policial als diferents cossos de seguretat per provar de trobar l’home, que actualment es troba en parador desconegut.

En la seva alerta, els Mossos han compartit una imatge del sospitós, que respon al nom de Dmytro Hrytsaienko i que era l’exparella de la dona greument ferida aquest diumenge. Els fets van tenir lloc cap a les tres de la tarda al carrer de Vic de la Vila de Gràcia, quan la víctima va ser abordada per l’home i va rebre diverses ganivetades al coll, a la clavícula i al tòrax. La dona encara es troba en estat greu a causa d’aquestes ferides.

Alguns testimonis de l’incident ja afirmaven aleshores que podria tractar-se de la seva parella i l’alerta dels Mossos d’Esquadra d’aquest dilluns confirma que l’exparella és un dels sospitosos que la policia investiga com a presumpte autor dels fets.

Un cap de setmana d’incidents

Aquest cap de setmana ha estat marcat per diversos incidents greus que han passat a Barcelona. A la desaparició d’una persona que hauria caigut d’un creuar quan entrava al Port, cal sumar-li la mort d’un jove al costat de la discoteca Brisa del Paral·lel. Tal com ha pogut saber aquest diari, els Mossos segueixen buscant la persona que hauria provocat l’agressió mortal.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona va aconseguir alliberar aquest dissabte una dona que estava sent retinguda en un pis al barri de Porta del districte de nou Barris. Per ara no consten detinguts al respecte, però el cos policial barceloní ha obert una investigació contra el presumpte segrestador per un delicte de detenció il·legal i un altre d’agressió sexual.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa