Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La benzinera incendiada del Besòs ha revifat tres cops en menys de 24h
  • CA

Diumenge al vespre els Bombers van haver d’apagar un foc que cremava una benzinera abandonada del Besòs. Després de diversos avisos al 112 i que es veiessin grans columnes de fum des de diferents punts de la ciutat, els cossos d’emergència van aconseguir arribar al lloc dels fets i apagar el foc. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, el recinte ha patit fins a tres revifades més entre la tarda de diumenge i el migdia de dilluns, si bé aquests focs són petits, sense gaire transcendència i habituals en instal·lacions com aquesta.

L’últim avís l’ha fet aquest matí una patrulla de la Guàrdia Urbana que revisa constantment la zona afectada per l’incendi. Els dos agents han sigut els que han avisat als Bombers de la Generalitat, que s’han afanyat a apagar el foc provocat per una taula i algun dels armaris que hi ha a la gasolinera. Segons apunten des de la Guàrdia Urbana de Barcelona, aquests focs són habituals en zones amb materials inflamables.

Pendents d’un informe dels Bombers

Els Mossos d’Esquadra, segons ha pogut saber aquest diari, estan pendents d’un informe dels mateixos Bombers que acrediti que la zona és segura. Si és així, la policia catalana —que s’encarrega de la investigació— entrarà per realitzar una primera “inspecció ocular” i, a partir d’aquí, esbrinar els motius que han provocat l’incendi. De moment, el que se sap és que el foc ha deixat dos ferits.

Foc declarat diumenge a la tarda

Segons la informació facilitada pel consistori barceloní, les instal·lacions afectades estan ubicades al número 300 de la rambla de Prim i les flames no només han afectat la benzinera, sinó que també han fet estralls en un magatzem contigu. Sis dotacions dels Bombers de Barcelona van treballar per poder estabilitzar i extingir el foc, que va aguantar viu fins dos quarts de nou del vespre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a octubre 25, 2022 | 13:31
    FRAN BCN octubre 25, 2022 | 13:31
    Si segueix tolerància i bonisme amb els okupes, un dia haurà una desgracia. De moment, tothom de perfil...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa