Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atrapen dos perillosos atracadors d’hotels en sèrie a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada a Barcelona dos homes com a presumptes autors de gairebé una desena de robatoris violents en establiments de l’àrea metropolitana, principalment hotels. Els implicats -de 35 i 37 anys- perpetraven aquests atracaments armats amb un ganivet de grans dimensions i fugien ràpidament del lloc dels fets utilitzant una motocicleta sostreta de gran cilindrada i conduint de manera temerària.

Els atracadors van ser localitzats en el marc d’un dispositiu específic de prevenció de robatoris violents en hotels que estaven realitzant les comissaries dels districtes de l’Eixample, Gràcia i Sarrià- Sant Gervasi de la policia catalana. Els agents van sorprendre els lladres cap a les dues de la matinada després que aquests acabéssim de cometre dos robatoris violents en dos establiments hotelers i van enfrontar-se amb la policia, resistint-se violentament. Després de fer caure una motocicleta dels mossos, van colpejar un vehicle de paisà i van fugir del lloc a peu, deixant un rastre de tres agents ferits amb lesions com talls profunds als dits i contusions diverses.

La policia finalment va aconseguir interceptar els fugitius, que es van tornar a resistir violentament, però que aquest cop van acabar detinguts. Els agents van poder recuperar la roba i cascos de motocicleta que havien utilitzat en els fets delictius, dos ganivets de cuina, així com una caixa forta i diners en efectiu que acabaven de sostreure.

Multireincidents i amb historial a la presó

Es dona la circumstància que els arrestats són multireincidents que acumulen una quarantena de detencions amb penes pendents de compliment, i un d’ells no va reingressar en centre penitenciari i l’altre estava en règim obert. Segons els càlculs dels investigadors, els lladres haurien comès un total de nou robatoris, set dels quals en hotels de Barcelona. Un cop arrestats, el jutge va enviar-los de nou a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa