Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Punyalada mortal al pit de matinada al districte de Sant Andreu
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assassinat violent d’un home aquest diumenge al districte de Sant Andreu. En concret, els agents es van adreçar a la plaça de Can Fabra a la una de la matinada, després de rebre l’avís que hi havia una baralla en aquesta zona. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona està investigant la mort d’aquest home. De moment es desconeixen els motius d’aquest fet. Tampoc ha transcendit si l’agressor ha estat identificat.

Diversos indicatius de seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van arribar al lloc dels fets i van localitzar una persona amb una ferida al pit. Aleshores els mateixos agents van efectuar maniobres de reanimació, fins que va arribar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) del departament de Salut de la Generalitat i va traslladar el ferit a un centre hospitalari. Malauradament, poques hores després la persona va morir al mateix centre hospitalari.

Els Mossos han informat del succés a través d’una piulada a la xarxa social Twitter. “Investiguem la mort violenta d’un home al barri de Sant Andreu de Barcelona aquesta matinada”, han anunciat.

Mort de l’assassí de la Vila Olímpica

Fa menys de 10 dies va transcendir la mort de l’assassí de la Vila Olímpica. Valentín Moreno, com s’anomenava la víctima, va ser tirotejat per l’esquena a Sant Adrià del Besòs. La persona que va posar fi a la seva vida anava en bici quan va cometre el crim. Moreno, posteriorment a l’homicidi en què va estar implicat la nit abans de fer 18 anys i pel qual va ser sancionat amb vuit anys d’internament, en virtut de la Llei del Menor, va ser entrenador a un club de futbol. Un club que el va acomiadar a través d’un comunicat on lamentava la mort de l’assassí de la Vila Olímpica. “Descansa en pau, crack, van dir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa