Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apunyalament als jardins de Rubió i Lluch del Raval
  • CA

Nova agressió amb arma blanca a la ciutat. Aquesta vegada, un home ha estat apunyalat a la cama mentre es trobava als jardins de Rubió i Lluch de la Biblioteca de Catalunya, al barri del Raval. Tal i com ha avançat Crónica Global i ha confirmat el TOT Barcelona, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 15.30 h, i també va haver de desplaçar-se el SEM, que li va practicar un torniquet a la cama per tallar l’hemorràgia i van traslladar l’home ferit a l’hospital. A hores d’ara la policia catalana investiga els fets, si bé l’home no va poder presentar denúncia degut al seu estat.

“La cultura de la navalla”

Aquest nou apunyalament arriba dies després que el tinent d’alcalde Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, alertés que a Barcelona s’ha instal·lat la “cultura de la navalla”, unes declaracions que van generar polèmica però que expressaven el neguit del consistori per l’increment dels apunyalaments. De fet, el més greu va ser el 30 d’octubre a la discoteca Brisas del Caribe, que va costar la vida a un jove. Dos dies després, els Mossos d’Esquadra detenien un noi de 19 anys per la seva presumpta relació amb l’apunyalament.

També el 30 de novembre es va produir un altre apunyalament carrer de Vic, al barri de Gràcia. En aquest cas la víctima era una dona, que va rebre diverses ganivetades presumptament a mans de la seva exparella.

En declaracions al programa Bàsics de Betevé, Batlle assegurava l’activitat delictiva a Barcelona disminueix. Batlle ha explicat que aquest octubre del 2022 l’activitat delictiva a la ciutat ha baixat un 16,73 % respecte al mateix mes del 2019. “Són molt bones notícies”, ha dit. De fet, és una reducció del 4% més respecte a la darrera dada coneguda del setembre, que havia registrat una disminució del 12% comparat amb el mateix mes prepandèmic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa