Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un aparatós incendi crema uns coneguts jardins del barri de Sants

Als Jardins de Can Mantega, al carrer de Joan Güell del barri de Sants, un foc que s’ha iniciat aquesta tarda ha cremat diversos arbustos i un arbre del parc. Segons es poden veure en les imatges que ha publicat un ciutadà a Twitter, les aparatoses flames s’han produït ben a prop de la calçada, en una zona verda que delimita la vorera amb el tram de carretera d’aquell carrer. Una dotació d’agents del cos de Bombers de Barcelona s’ha desplaçat fins al lloc on s’han produït els fets responent a l’avís d’uns veïns que es troben a la zona del foc en aquell precís moment i, després d’una estona, han pogut extingir el foc sense cap mena d’ensurt.

El foc ha començat en uns arbustos del parc i ràpidament s’ha propagat fins a les branques més altes d’un arbre que estava just al costat. Els motius pels quals s’ha produït aquest incident es desconeixen, però les autoritats hi estan treballant per resoldre aquesta qüestió. L’enorme columna de fum que s’ha generat arran del foc s’ha pogut veure des de diversos punts de la ciutat i, fins i tot, alguns veïns del barri han alertat a través de les xarxes que plovia cendra.

Un incendi a la Verneda

La setmana passada, un incendi en un descampat de la Verneda i La Pau, als voltants del carrer Jaume Brossa i prop de les cotxeres de TMB, ha provocat que un camió que es trobava aparcat allà comencés a cremar generant així una gran columna de fum. En aquell cas, van estar els mateixos treballadors de TMB que, un cop van veure el foc, van alertar ràpidament al cos de Bombers de Barcelona. L’incendi es va poder extingir sense imprevistos i no va afectar cap persona. Les causes que van originar l’incendi es desconeixen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josefina González rabinat a abril 12, 2023 | 16:21
    Josefina González rabinat abril 12, 2023 | 16:21
    Jo crec que alguns desgraciats disfrutant fen malbé tot i com aquí tenan el ayuntament al seu favor perquè no lis fan res ni als ocupada que manan més que el amo de la casa,cremant és igual roban també.falta mà dura treballs, netejar parets que fa vergonya tot pintar sols aquí posar-los a netejar O pagar als pares que tenan aquests incívics, mà dura embrutas dons netejar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa