Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El curiós amagatall d’un lladre que fugia amb un rellotge robat
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest cap de setmana dues persones com a presumptes autors d’un robatori amb violència. Els fets haurien tingut lloc al districte barceloní de Sant Martí, quan dos agents de paisà van presenciar com una parella de lladres provava de robar un rellotge de gamma alta.

Segons la informació facilitada pel cos policial barceloní, els dos implicats van aconseguir emportar-se violentament el rellotge de luxe de la víctima i en adonar-se de la presència a la zona dels dos agents de paisà van arrencar a córrer per provar de fugir dels efectius. La ràpida reacció dels policies va permetre detenir un dels lladres només uns instants després dels fets.

Tanmateix, l’altra de les persones implicades va aconseguir despistar els dos agents i va fugir del lloc de l’incident sense ser enxampat. Després d’una estona provant de localitzar-lo sense èxit, els policies van finalment poder trobar el segon lladre, que per evitar ser arrestat s’havia amagat en un recinte en obres pròxim a la zona.

Els agents de la Guàrdia Urbana van aconseguir detenir els dos implicats com a presumptes autors del robatori amb violència del rellotge d’alta gamma i van poder retornar l’objecte al seu propietari.

Unitat especialitzada en robatoris de rellotges

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra compten amb una unitat especialitzada per combatre els robatoris de rellotges a la capital catalana. El conegut com a grup Titani, fa prop de tres mesos que està operatiu i és una de les iniciatives impulsades en el marc del pla Tremall impulsat per part de la policia catalana per lluitar contra la multireincidència en aquest tipus de casos.

El grup està integrat per agents dels grups de delinqüència urbana i investigadors i a principis de juliol ja havia contribuït a la detenció de prop d’una trentena de persones per robatoris violents de rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa