Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per agredir sexualment una dona en un lavabo públic

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest divendres al matí un home per colpejar i agredir sexualment una dona al districte de Ciutat Vella. Segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els fets haurien tingut lloc a primera hora d’aquest matí, quan la víctima s’ha presentat a la comissaria del cos policial barceloní de la Rambla per denunciar el cas.

Fonts municipals apunten que la dona ha explicat als agents que es trobaven a les instal·lacions que havia estat víctima d’una violenta agressió sexual feia pocs minuts en un lavabo públic del barri del Raval i que havia aconseguit fugir de miracle. La víctima -que presentava diverses ferides tant a la cara com a les mans i es trobava en un evident estat d’agitació- ha facilitat als policies una descripció del presumpte autor i també l’adreça de l’últim on l’ha vist mentre provava d’escapar.

Segons el relat de la víctima, l’autor de l’agressió és un home a qui havia conegut aquella mateixa nit en una discoteca i amb qui després d’acabar la festa va anar-se’n a un hostal on lloguen habitacions. Un cop a l’allotjament, ella s’hauria negat a mantenir relacions sexuals amb l’implicat i aquest l’hauria forçat fins que aquesta ha acabat accedint per por.

Salvada per una alarma

Quan tots dos han abandonat l’hostal, l’home l’ha agafat pel braç i per la força l’ha introduït a un lavabo públic proper per obligar-la a practicar-li una fel·lació. Davant la negativa de la víctima, l’implicat l’ha agredit per forçar a mantenir relacions sexuals. En un moment donat s’ha activat l’alarma que el lavabo porta incorporada i que sona quan algú porta molt de temps al seu interior i la dona ha aprofitat el moment per fugir corrents.

Gràcies a la descripció de la víctima, uns agents que es trobaven patrullant pel carrer Nou de la Rambla han pogut identificar el presumpte agressor, que en veure els policies ha sortit corrents. La persecució ha conclòs amb l’home detingut i traslladat a dependències policials. Es dona la circumstància que els efectius han trobat dins del lavabo públic una polsera que l’implicat ha reconegut com a seva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa