Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Amenacen i insulten dues noies per fer-se un petó en un bar de la Rambla
  • CA

Segona agressió homòfoba a Barcelona aquesta setmana. Dues noies han denunciat que dos homes les van insultar i amenaçar després de fer-se un petó a l’Starbucks de la Rambla el dimarts. L’Observatori contra l’Homofòbia ha denunciat els fets i ha posat el cas en mans de la regidoria de l’Oficina per la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona. La matinada de dilluns, un home va ser agredit al crit de “marica” a l’Eixample.

En aquesta ocasió, tal com relata una de les afectades en un fil de Twitter, dos homes la van increpar a ella i a la seva parella per haver-se fet un petó mentre treballaven en una taula de l’Starbucks de la Rambla. Els dos homes, que es van asseure a la taula del costat, les van estar mirant durant una bona estona i, després que es fessin un petó, van començar a insultar-les: “Guarres, marranes, aneu a un hotel!”

Intent d’agressió física

La parella es va encarar amb els dos homes per recriminar-los la seva actitud i la discussió va anar pujant de to. Dues noies que també estaven prenent alguna cosa al local van sortir en defensa de la parella i també les van insultar. Com a resposta, una de les noies li va tirar un got de cafè a la cara d’un dels agressors. Un d’ells fins i tot va aixecar la mà amb intenció de pegar una de les noies, però finalment va desistir veient que estaven disposades a defensar-se.

“Tingues els ous de posar-me la mà a sobre”, li va dir una de les noies mentre li agafava el braç per evitar que la colpegés. Després d’això els dos homes es van aixecar i van marxar del local. Les dues noies han volgut agrair l’actitud de les altres noies que les van defensar i han assegurat que això és el que hauria de passar “sempre” que es produeix una agressió d’aquestes característiques.

Agressió a l’Eixample

Els Mossos d’Esquadra estan investigant l’agressió homòfoba de diversos joves contra un home a la cruïlla de Diputació amb Comte d’Urgell. Els fets van tenir lloc la matinada del dilluns, quan suposadament els joves van demanar una cigarreta a un home, que els va dir que no en tenia. Enfurismats per la negativa, els joves van llençar un objecte contundent per l’esquena a l’home, que va haver de rebre atenció mèdica, mentre l’insultaven al crit de “marica”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A veure si lloguem becaris capaços d'escriure en la llengua del país a desembre 09, 2021 | 21:18
    A veure si lloguem becaris capaços d'escriure en la llengua del país desembre 09, 2021 | 21:18
    "un petó a un bar" Li van fer un petó al bar aquestes mosses ?
    • Icona del comentari de: Joanki a desembre 10, 2021 | 06:43
      Joanki desembre 10, 2021 | 06:43
      Com s'ha d'escriure correctament?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa