Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien una agressió homòfoba a la plaça d’Espanya

Un jove ha denunciat una agressió homòfoba que hauria patit a la plaça d’Espanya de Barcelona el passat cap de setmana. Segons explica la mateixa víctima a través de les xarxes socials, els fets van tenir lloc aquest dissabte, quan un grup de joves en patinet es van acostar al jove i un d’ells li va propinar un cop de puny a la cara.

La víctima -que tornava a casa acompanyat d’una amiga- es va veure sorpresa per l’agressió i va comprovar com el cop de puny impactava a la seva mandíbula, ferint-lo però no de gravetat. “Estic bé, però furiós. Ara que em neguin que l’homofòbia no és real. M’ha colpejat un covard per ser maricón i punt“, assenyalava el jove en un missatge a través de la plataforma Twitter, on demanava ajuda per veure com podia procedir a denunciar els fets.

En una altra publicació, el jove explica que ja ha presentat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per aquesta agressió homòfoba i aprofita per agrair el suport rebut i l’assessorament que li ha brindat en aquest cas l’Observatori Contra l’Homofòbia, que ha condemnat els fets també a través de les xarxes socials. “Estic aclaparat per tantes mostres d’afecte, ànims i ajuda per part de tots. Us ho agreixo de nou. Acabo de posar la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i ara tot queda a les seves mans. Moltíssimes gràcies també a l’Observatori pel seu suport incondicional i la seva assistència en tot moment”, afegeix la víctima.

Protocols activitats en coordinació amb l’Ajuntament

Per la seva banda, l’Observatori Contra l’Homofòbia no només s’ha afanyat a condemnar l’agressió homòfoba d’aquest dissabte a la plaça d’Espanya, sinó que ja ha activat tots els protocols necessaris en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona i s’ha posat a disposició de la víctima per continuar amb l’assessorament durant tot el cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa