Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per una salvatge agressió homòfoba al metro de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys com a presumpte autor d’una agressió homòfoba al metro de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc el passat mes de juny, quan el jove ara arrestat va robar, insultar i colpejar violentament la víctima per la seva orientació sexual.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, la investigació va iniciar-se el passat mes de juny quan la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació dels Mossos va tenir coneixement que una persona havia estat agredida al metro de Barcelona amb l’única motivació de la seva orientació sexual. La víctima havia patit insults homòfobs i va acabar sent salvatgement agredida per un home que li va propinar diversos cops de puny i puntades de peu amb un alt grau de violència.

Davant la gravetat de les lesions, que van portar la víctima a requerir assistència mèdica i acompanyament psicològic per part d’entitats vinculades al col·lectiu LGTBI, la Unitat Especialitzada del Cos de Mossos d’Esquadra va obrir una investigació per esclarir els fets i identificar l’agressor.

Finalment, el passat 19 de setembre els agents el van poder identificar i detenir a Barcelona. A l’arrestat se l’acusa de lesions i furt i d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

Segons informa la policia catalana en un comunicat, es dona la circumstància que l’home ara detingut ja havia estat arrestat anteriorment per diversos fets violents. Després de passar a disposició judicial, l’agressor ha quedat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Cauen els delictes a la ciutat

Les xifres de balanç del Pla d’Estiu conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, amb Guàrdia Urbana i Mossos treballant coordinadament a la capital del país, constaten que Barcelona és ara més segura que fa tres anys, el 2019. És l’any en què es poden fer comparacions, tenint en compte que les restriccions de la pandèmia entre el 2020 i el 2021 no donen una fotografia real i comparable.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 24, 2022 | 11:47
    Anònim setembre 24, 2022 | 11:47
    Doncs que ve, que vagi fent si així ho volen les lleis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa