Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per agredir la seva parella al carrer davant dels dos fills menors
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir diumenge un home per una presumpta agressió masclista en ple carrer al districte de Sant Martí. Els fets haurien tingut lloc davant dels dos fills menors de la víctima i haurien estat denunciats per un ciutadà que hauria presenciat el violent incident.

Segons informa Betevé, l’agressió es va produir diumenge al vespre al carrer de Biscaia, al barri de Navas, quan un ciutadà va comprovar de primera com un home li propinava quatre bufetades a la seva dona en ple carrer. La víctima anava en aquell moment acompanyada dels seus dos fills menors d’edat.

El ciutadà que va presenciar els fets va alertar les autoritats de manera immediata i, en relatar l’incident, un patrulla de la comissaria del districte de Sant Martí del cos policial barceloní va acudir al lloc i va procedir a arrestar l’home com a presumpte autor d’una agressió masclista. Un cop detingut l’agressor, els agents van acompanyar la dona i els dos fills menors d’edat al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) perquè poguessin ser atesos.

Una detenció peculiar

Aquesta no ha estat l’única detenció recent protagonitzada per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Efectius de la Unitat de Protecció del cos policial barceloní va detenir un home per robar amb violència una cadena d’or al districte de l’Eixample. Els agents van veure una discussió al carrer de Còrsega, es van apropar i la víctima va explicar als agents el que havia passat. El detingut, atemorit per la presència policial, gairebé es va empassar el botí: duia la cadena a la boca.

La inseguretat, principal preocupació dels barcelonins

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa