Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Accident a Barcelona: Un motorista ferit després de xocar amb un turisme
  • CA

Un accident a la cruïlla entre el carrer independència i l’avinguda Meridiana ha deixat un motorista ferit després de xocar amb un turisme. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, l’incident s’ha produït pocs minuts més tard de les dues del migdia i el passatger de la moto ha estat traslladat a un hospital pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Fonts municipals han confirmat al TOT que la víctima no està greu. D’altra banda, segons explica Betevé, l’accident ha obligat a tallar el carrer d’Independència i a desviar el trànsit per la Meridiana.

Les motoristes els principals damnificats

Segons dades de l’Ajuntament, l’any 2022 han pujat els accidents respecte a l’any 2021. Un fet que podria no ser cap sorpresa si tenim en compte que l’any passat va estar marcat per les restriccions de la pandèmia. El que si que amoïna especialment a l’administració és l’augment d’accidents amb motoristes implicats. Fins a 23 persones van perdre la vida a Barcelona fruit d’un accident de trànsit l’any passat, quinze de les quals eren motoristes. L’augment de motos a la ciutat, a més, és una realitat. Un fet que des del RACC consideren que és perquè “la moto és una de les solucions de mobilitat ‘real’ més polivalents, ràpides i econòmiques per fer desplaçaments diaris”.

Tot plegat són dades de l’Informe de Sinistralitat del 2022 -publicat aquest dijous- que també mostra els punts negres de la ciutat. La majoria d’accidents, tal com ha passat aquest matí a les Glòries, han passat en cruïlles. El punt amb més concentració d’accidents és la ronda General Mitre, cantonada amb el carrer de Ganduxer, amb 20 sinistres registrats. El segueix de prop la cruïlla entre la Gran Via i el carrer de Comte Urgell, amb 19. La tercera cantonada més perillosa és la que es troba entre Aragó i Roger de Llúria, amb 15 accidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa