Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
26 punts de venda de droga desmantellats a Barcelona des de principi d’any
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat 26 punts de droga a la ciutat de Barcelona aquest 2023. Així ho han comunicat a les xarxes socials, en una piulada en què també han assegurat que la pressió policial sobre els narcopisos “és una prioritat” pel cos policial. Justament, per lluitar contra el tràfic de drogues, la policia catalana ha creat la Unitat Regional d’Investigació de la Salut Pública de la mà de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

L’impuls d’aquesta nova unitat ha permès desmantellar tots aquests punts de venda de drogues il·legals, 16 dels quals ha estat conjuntament amb agents de la policia local. En total, els Mossos confirmen 24 detencions relacionades amb aquest delicte durant els dos primer mesos de 2023. L’any passat, van ser 552 els detinguts per la policia en un marc de 142 investigacions.

Els dos casos més recents

Aquesta setmana els Mossos han comunicat dos casos concrets. Un d’ells aquest dimecres a la nit que ha acabat amb cinc persones detingues, presumptament, per estar vinculades a una trama de venda drogues il·legal i per ocupar dos narcopisos al barri del Raval. Segons una informació publicada a l’ACN, la investigació comença a partir de les diverses queixes veïnals d’aquesta zona de Ciutat Vella. Els Mossos d’Esquadra van aconseguir entrar als dos pisos després de comprovar prèviament que eren dos punts on es venia droga i d’aconseguir una autorització judicial.

Un dia abans, dimarts, la policia catalana va desmantellar un altre punt de venda il·legal de drogues a Sant Martí. Al vídeo publicat pels Mossos es veu una plantació de marihuana dins una nau industrial d’aquest districte barceloní que generava, segons la policia, un “alt risc d’incendi”. L’operació va tenir lloc aquest dimarts a la tarda i va culminar amb la intervenció de gairebé 700 plantes de marihuana, que comptaven amb una complexa infraestructura i amb estris i materials especials per al control de l’establiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa