Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La zona de bany de la Creueta del Coll tampoc podrà obrir aquest estiu
  • CA

La llacuna del parc barceloní de la Creueta del Coll no podrà obrir aquest estiu com a zona de bany, ja que no s’han acabat les obres per reparar la fuita que es va detectar l’any passat i que va impedir que llavors es pogués utilitzar com a piscina. Les obres no acabaran fins després de l’estiu, per la qual cosa la llacuna no podrà utilitzar-se com a piscina fins a la temporada de bany de 2020, han detallat fonts municipals consultades per Europa Press.

La redacció del projecte executiu de rehabilitació ja ha finalitzat i ha definit un pressupost de 599.920 euros per executar les obres, que duraran previsiblement cinc mesos. L’Ajuntament preveu dividir els treballs en dues fases –enderroc i construcció–, i durant les obres es treballarà per minimitzar les afectacions al funcionament habitual del parc i els esdeveniments que acull.

L’Ajuntament busca alternatives

Les mateixes fonts han ressaltat que, en estar tancada la zona de bany, l’Ajuntament està dissenyant diverses activitats lúdiques familiars perquè es duguin a terme a l’espai durant juliol i agost. La llacuna no va poder obrir el passat estiu després d’anys de fer-ho perquè es van detectar filtracions importants a la seva base, que van impedir omplir-la correctament durant l’operativa habitual de buidatge, neteja i emplenat del llac.

La no obertura de la zona de bany de la Creueta del Coll coincidirà aquest estiu amb la de la coneguda com a ‘platja de l’Eixample’, i per substituir-la l’Ajuntament habilitarà un espai de jocs d’aigua per a nens al parc Joan Miró.

Més notícies
El supermercat cooperatiu és l'expansió natural dels grups de consum / Pxhere
El primer supermercat cooperatiu de Barcelona veurà la llum el 2020
Notícia: El primer supermercat cooperatiu de Barcelona veurà la llum el 2020
Comparteix
Food Coop BCN està acabant de definir les línies mestres del projecte i busca un local on instal·lar-se amb la intenció d’aixecar la persiana el pròxim any
Antiavalots dels Mossos carreguen contra una protesta veïnal al Raval
Notícia: Antiavalots dels Mossos carreguen contra una protesta veïnal al Raval
Comparteix
Una trentena de persones protestaven perquè la policia catalana havia desallotjat tres pisos ocupats d'un bloc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa