Un ‘youtuber’ britànic arrisca la vida per enfilar-se a la Catedral i l’Hotel Arts

El jove ha passat la nit dins del temple i ha pujat als pinacles | També s'ha fotografiat penjat d'una grua a gran alçada amb una sola mà

El ‘youtuber’ britànic Nuisance ha inclòs Barcelona a la seva llista de destins on ha arriscat la vida per enfilar-se i fotografiar-se a gran alçada. El jove ha escalat la Catedral i hauria dormit a l’interior del temple, segons les Instagram Stories que ha penjat aquest dijous. Ha intentat pujar al pinacle major –restaurat fa poc– però ha desistit a mig ascens per trobar-ho massa difícil. Tot i així n’ha presumit amb un vídeo-selfie: per subjectar la càmera amb la boca i una mà, s’ha subjectat dels sortints del pinacle només amb l’altra mà.

També ha pujat al terrat de l’Hotel Arts de la capital catalana i s’ha fet retratat penjat amb una sola mà d’una grua elevada, amb la ciutat de fons i molts metres de caiguda lliure sota els peus. Les arriscades aventures de les que presumeix li han fet guanyar milers de seguidors a les xarxes socials, on part dels fans l’aplaudeixen per les instantànies que penja. Segons el seu Instagram, ja ha marxat de Barcelona, on s’hauria estat en total poc més d’un dia. “Adéu Barcelona, ha estat molt boig!”, ha dit en un altre vídeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Highest in Barca🇪🇸

A post shared by NUISANCE (@thelittlenuisance_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeah mate just hanging around by the sea, and you? – – – Shot by @sico.2t🤳🏻

A post shared by NUISANCE (@thelittlenuisance_) on

 

Les darreres setmanes han transcendit diversos casos de pràctiques temeràries. La darrera ha estat aquest mateix dimecres, quan l’anomenat Spiderman francès ha escalat la Torre Glòries en ple dia. Fa dues setmanes un vianant va difondre com dos homes aterraven literalment a les Drassanes després de saltar en paracaigudes des de la Torre Colom. 

Més informació

Nou comentari