Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xoc mortal de dos cotxes a la ronda de Dalt
  • CA

Un home de 30 anys ha mort en un xoc de dos turismes aquesta matinada a la ronda de Dalt de Barcelona, la B-20. Els dos cotxes han col·lidit lateralment a les 5.35 hores i ha mort el conductor d’un dels vehicles. La seva acompanyant  ha resultat ferida greu i l’han traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron. Segons fonts municipals, el conductor de l’altre cotxe ha resultat il·lès.

La Guàrdia Urbana, que investiga les causes de l’accident, ha fet la prova d’alcoholèmia al conductor supervivent, que ha sortit negativa.

Per saber si la víctima mortal tenia alcohol a la sang s’haurà de comprovar amb les proves que es fan en l’autòpsia amb tots els conductors víctimes mortals d’accidents de trànsit.

El sinistre ha sigut a l’altura de Nou Barris, entre les sortides 3 i 4, i ha calgut tallar el trànsit en sentit Besòs i desviar la circulació per la sortida 4. La circulació s’ha reobert pocs minuts abans de les nou del matí.

Aquest accident s’afegeix a una setmana negra pel que fa al trànsita Barcelona, ja que dimecres i dijous van morir dos vianants atropellats. La d’aquesta matinada és l‘onzena víctima mortal de l’any per accident de trànsit a la ciutat, el primer en què la víctima és el conductor del vehicle.

Més notícies
Mor un home de 79 anys atropellat per una moto
Notícia: Mor un home de 79 anys atropellat per una moto
Comparteix
L'accident es produeix a Horta-Guinardó a primera hora del matí
Mor un vianant atropellat per un camió
Notícia: Mor un vianant atropellat per un camió
Comparteix
La víctima ha sigut envestida a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer Lepant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa