VÍDEOS | Enfrontaments contra la policia amb llançament d’ampolles al MACBA

Un dispositiu dels Mossos i la Guàrdia Urbana desallotja la plaça dels Àngels i alguns ataquen la policia

Les trobades de gent a la plaça dels Àngels, davant del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) han provocat la reacció de la policia en forma de dispositius per evitar aglomeracions. Des de fa dies els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona fan acte de presència a la zona per desfer les concentracions de persones i evitar situacions de risc de contagis.

Dijous passat una operació policial va buidar la plaça dels Àngels sense disturbis, però la situació va ser molt diferent dissabte al vespre. Segons informen fonts dels Mossos d’Esquadra, cinc persones van ser detingudes als voltants del MACBA per enfrontar-se als agents i per llançar objectes com ara ampolles de vidre contra la policia. Una sisena persona va ser arrestada a prop del passeig del Born. Tots ells estan acusats d’atemptat contra l’autoritat, segons fonts de la policia catalana. Apunten, amb tot, que la majoria dels presents van marxar de forma pacífica.

Dos vídeos del compte d’Instagram @bcnlegendz mostren l’actuació policial durant una de les detencions. A les imatges s’hi pot veure que hi ha llançament d’objectes contra els agents.

En un altre vídeo del mateix usuari s’hi veu com un dels detinguts trenca el vidre d’una de les portes de darrere d’un cotxe dels Mossos. Fonts de la policia catalana confirmen els fets i detallen que tres agents van quedar ferits lleus durant la intervenció.

Més informació

Comentaris

    FRANK DUBÉ 25/03/2021 1:27 pm
    Feina per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA. Amb totes aquestes seqüències NO HE SENTIT PARLAR CATALÀ A NINGÚ. Ni tant sols les sirenes dels Mossos "sireneigen" en català. No pot ser!!!!!

Nou comentari