Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Graven una parella fent sexe apassionat en un carrer de Barcelona

Les xarxes han fet aflorar en les darreres hores un vídeo d’una parella practicant sexe al carrer Palaudàries, tocant el Parc de les Tres Xemeneies. Les imatges, que duren un parell de minuts, han estat publicades pel compte de Twitter SOS Paral·lel i Poble Sec. En aquest compte s’hi publiquen habitualment denúncies dels veïns de la zona. Tant el Paral·lel com el Poble Sec son indrets de la ciutat amb molt moviment nocturn, sobretot per la presència de molts locals d’oci.

En el vídeo publica s’hi poden veure dues persones fent sexe entre una furgoneta i un cotxe. Una d’elles està asseguda al capó d’un cotxe mentre l’altra s’agenolla per practicar-li sexe oral de forma intensa. La noia que es veu d’esquenes sobre el capó també s’acotxa en algun moment per practicar-li sexe oral al seu company. Tot això enmig del carrer, plenament il·luminat. La passió que es veu entre els dos, però, sembla que no els atura davant la possibilitat que algú els vegi. De fet, en algun moment passen dos vehicles pel costat.

Els veïns s’ho prenen amb ironia

SOS Paral·lel i Poble Sec ha confirmat al TOT Barcelona que el vídeo s’ha enregistrat la matinada de dilluns a dimarts. “Ahir van ser crits, insults, baralles i ferits, avui toca amor, molt amor. A la nostra estimada zona d’oci, amb les entrades dels locals, sembla que a més de la consumició també tens inclòs l’esmorzar”, diu amb ironia l’usuari de Twitter.

Els vídeos de sexe al carrer a Barcelona apareixen de tant en tant i en algunes ocasions generen molta polèmica. Un dels més emblemàtics és el que van protagonitzar una parella de barcelonins que van ser enxampats fent sexe mentre esperaven que passés el metro a l’andana de l’estació de Liceu. En altres ocasions s’han difós vídeo de persones mantenint relacions sexuals en barris on hi acostuma a haver-h molta vida nocturna, com ara la Barceloneta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa