Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un home escala la Torre Glòries sense mesures de seguretat
  • CA

Un home ha escalat aquest divendres a primera hora de la tarda la Torre Glòries, la coneguda com a Torre Agbar de Barcelona. I ho ha fet sense cap mena de mesura de seguretat, tal i com es pot apreciar en aquest vídeo, captat per una persona que passava en aquell moment per la zona, al 22@ del Poblenou.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i dels Bombers. Els agents policials han establert un cordó policial de seguretat, per evitar que la gent s’hi acumulés a la zona, confirmen fonts dels Mossos al TOT Barcelona. A més, aquest cos policial ha obert diligències per un suposat incompliment de la llei orgànica de seguretat ciutadana. En aquest cas, es tractaria d’una infracció greu, per haver escalat edificis o monuments sense autorització. A més, se li pot atribuït el risc d’haver ocasionat danys a persones o béns.

Fonts de l’Ajuntament confirmen a aquest diari que l’individu ha escalat l’edifici i ha accedit pels seus propis mitjans a l’interior de la Torre Glòries, on ha estat identificat pels agents policials que presents a l’interior de l’edifici. Els Bombers han acudit al lloc dels fets per evitar qualsevol incident major. Afortunadament, no hi ha hagut cap incident remarcable, més enllà del fet concret.

No és la primera vegada

No és la primera vegada que algú escala la Torre Glòries. Un dels últim cops que algú ho va fer va ser al març de l’any passat, quan Alain Robert, conegut com l”Spiderman francès’, va escalar la Torre Glòries sense cap tipus de mesures de seguretat. Es tracta d’un home de nacionalitat francesa de 56 anys. Robert no era el primer cop que feia el cim d’aquest edifici. Ja va cometre el mateix delicte els anys 2006, 2007 i 2016.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa