Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Fan retirar la pantalla d’un bar de les Corts per l’acumulació de seguidors de ‘la roja’
  • CA

Un bar de les Corts ahir es va endur un toc d’atenció de la Guàrdia Urbana després que la gran pantalla que tenia desplegada a la façana, de cara a la terrassa, fes d’atractiu per desenes de seguidors de la selecció espanyola. Tant és així que el desplegament dels agents de la policia barcelonina va acabar amb la retirada de la pantalla per evitar la concentració popular mentre es jugava el duel de l’Eurocopa entre Espanya i Polònia. Davant d’això, els concentrats van haver-se de dispersar.

Els fets van succeir ahir, poc després de les 21h del vespre, al bar Suamu, del Grup Reloj. Tal com es veu en un vídeo publicat per la plataforma BCN Legends, els guàrdies urbans arriben a l’establiment escridassats. L’excitació dels joves presents al lloc —alguns d’ells arriben a cantar “polaco el que no vote”, aprofitant l’avinentesa— xoca amb l’objectiu de la policia, que és la de desallotjar les concentracions a la via pública emparant-se en la situació sanitària. Finalment, però, un dels espectadors fa de portaveu i intentar aigualir la indignació general. “La policia, amb qui ens portem tan bé durant tant de temps, ha recomanat intensament a aquests bons senyors que volen treballar que tanquin la pantalla d’aquí fora“, diu el noi.

El mateix jove és qui recomana que la gent es dispersi, ja que si tots es desplacessin en grup a un altre lloc es trobarien la mateixa situació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor a juny 22, 2021 | 15:56
    Víctor juny 22, 2021 | 15:56
    Periodisme d'investigació. Palpitant actualitat. No entenc que ni The Times ni la cnn en facin ressó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa