Una banda de lladres ha encastat un cotxe a un local de GBTC, una franquícia de bitcoins que hi ha al carrer Beethoven, a tocar del Turó Park, i s’han endut un caixer. Els Mossos d’Esquadra han confirmat al TOT Barcelona el robatori, però no ha volgut donar més detalls perquè la investigació està oberta i encara treballen per identificar els lladres. 

En dos vídeos al quals ha tingut accés aquest diari es veu com ells lladres carreguen un objecte de grans dimensions, que seria un caixer que s’utilitza per fer transaccions entre diners efectius i bitcoins. Els lladres en veure com una multitud de persones els estan gravant, han ruixat la gent amb un extintor per intentar dificultar la visió als testimonis.

Després de carregar el botí a la maleta, els lladres han fugit amb dos tot terrenys d’alta gama. Mentrestant, diversos testimonis s’afanyaven a gravar la matrícula dels cotxes i parlaven amb els delinqüents per reclamar-los que s’afanyessin a marxar per evitar incidents.

Mètode habitual

L’encastament s’ha convertit en un mètode molt habitual en els últims mesos. Fa una setmana uns lladres van encastar un cotxe en una botiga de material fotogràfic de la ronda Universitat i es van endur objecte valorats en més de 100.000 euros. Els lladres van encastar un Seat Leon contra la porta del local i després de buidar la botiga van fugir amb un tot terreny.

Fa poc es va produir un intent d’encastament a la botiga de Dior del passeig de Gràcia. Els lladres van encastar un cotxe contra l’aparador i van trencar diversos vidres, no van poder endur-se res perquè l’alarma va avisar els Mossos, que van arribar abans que haguessin pogut entrar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jul a novembre 12, 2021 | 12:04
    jul novembre 12, 2021 | 12:04
    No pasa nada, la policía los detiene y el Juez los deja libres y suma i sigue.
  2. Icona del comentari de: Narcís a novembre 12, 2021 | 12:08
    Narcís novembre 12, 2021 | 12:08
    - Bé, ja n' hi ha prou, no ? , ço és, " informeu " si són catalans, si són espanyols o estrangers ( ambdós arribats o residents a Catalunya ) ! - Així mateix, com de diners costa a l' erari públic trobà'ls-e, agafà'ls-e, sa defensa advocat d' ofici, despeses judicials i manutenció si són a presó ! PD : que som plens de robaires i no pocs d' homicides i assassins així com violadors . . . ja ho sabem ! Nota : dades dels delinqüents, diners que costen i si paguen econòmicament i, sobretot, d'allò més penal ! Anotació al marge : vull pensar que no censureu aquest comentari ( no hi ha perquè .. som adults, som a ca nostra i paguem impostos ! ) .. no pas el Món !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa