VÍDEO | Enxampen un local de les Corts celebrant una festa amb gairebé 300 persones

La Guàrdia Urbana va registrar infraccions per infringir les mesures anticovid, però també per no tenir assegurança ni la llicència d'activitat adequada

La Guàrdia Urbana de Barcelona va trobar-se ahir a les 12 de la mitjanit amb una situació descontrolada a un local de les Corts. Fins a 277 persones s’havien concentrat a l’interior d’una sala per fer-hi una festa malgrat la situació sanitària i les restriccions vigents. Segons la policia barcelonina, es van registrar diverses infraccions: la d’exercir una activitat diferent a la que consta a la llicència de l’espai, la de no respectar les mesures anticovid i la de no tenir assegurança de responsabilitat civil.

Encara amb més detall, fonts municipals informen a aquest diari que es van trobar persones fumant en llocs no permesos, que no es complia la necessitat de distància de seguretat en llocs públics i que es va sobrepassar la limitació d’aforament vigent al lloc.

En el tuit que explica la situació que es van trobar els agents, a més, s’ha afegit un vídeo que mostra una festa molt similar a l’aspecte que lluïa una discoteca a ple rendiment abans de la pandèmia.

Nou comentari