Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Els búnquers del Carmel: molta afluència i poques mascaretes
  • CA

Les bateries antiaèries del Turó de la Rovira —més conegudes com els búnquers del Carmel— segueixen sent un dels principals punts de trobada dels joves, amb ple confinament comarcal encara vigent. En un vídeo d’aquest mateix vespre, es pot apreciar com el compliment de la restricció de màxim sis persones per grup és bastant habitual, però, en canvi, la mascareta no acaba de tenir el mateix èxit. En un entorn a l’aire lliure, molts dels presents opten per portar-la baixada o, directament, per no dur-la.

El grup més nombrós de la zona, a més de no dur la mascareta com marca la normativa sanitària, també és el més animat. En el moment de l’enregistrament del vídeo, de fet, cantaven l’himne Hit the road, Jack! de Ray Charles.

Darrerament, hi ha hagut una polèmica creixent amb aquest espai, ja que mentre l’Ajuntament havia anunciat que tancaria la zona turística de les bateries antiaèries de nit per respondre a les queixes veïnals, col·lectius com la Plataforma d’Habitatges Afectats dels Tres Turons (PHATT) van denunciar que el govern els va deixar fora de la proposta i que no les tenien totes amb l’anunci municipal. Mentrestant, els veïns més propers a l’àrea dels búnquers segueixen advertint que el fluxe de visitants és continu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa