Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Contenidors desbordats i senglars pels carrers de Ciutat Meridiana
  • CA

La neteja i la falta de contenidors s’han convertit en dues de les grans problemàtiques d’una part del districte de Nou Barris. Les imatges de contenidors desbordats i de brossa escampada per terra per l’acció dels porcs senglars són una imatge habitual a barris com Ciutat Meridiana, on els veïns fa temps que denuncien la situació a través de les xarxes socials.

La retirada d’alguns dels vells contenidors mentre s’incorporen els nous ha provocat que en alguns punts concrets del barri s’acumulin els residus, una situació que acaba sent un reclam per als senglars, que aconsegueixen accedir a les bosses de brossa que es troben més a la superfície i les acaben escampant per tot el carrer.

“Seguim amb les incidències amb el nou contracte de neteja de l’Ajuntament de Barcelona. A Ciutat Meridiana s’ha reduït substancialment el nombre de contenidors i els que tenim s’omplen de seguida. Els senglars arrasen allà per on passen llançant les bosses del contenidor a terra”, lamenta un dels veïns del barri, que assegura que aquesta és una situació que s’ha convertit en habitual a la zona.

Per la seva banda, el consistori barceloní assegura que està treballant per solucionar aquesta problemàtica i que la situació és fruit dels desajustos en l’impàs entre el vell i el nou contracte de neteja, però molts veïns consideren que l’administració no està actuant amb suficient rapidesa i que cal posar-hi solució de manera urgent per evitar que es repeteixin aquestes imatges diàriament.

Problemes també a Torre Baró

Els veïns del barri veí de Torre Baró també estan utilitzant les xarxes socials per protestar per les disfuncions que està provocant el canvi en el contracte de neteja. “Abans ja teníem un problema perquè aquí hi ha pocs contenidors, però amb la nova contracta es passen a buidar amb menys freqüència. No passen cada dia”, assegurava el president de l’Associació de Veïns de Torre Baró, José Antonio Martínez, en declaracions al TOT Barcelona el passat octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa