Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Cau una xarxa que repartia drogues sintètiques i estimulants sexuals a domicili a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes que es dedicaven a distribuir drogues sintètiques i medicaments sense recepta a Barcelona, sobretot al voltant de locals d’oci del distrite de l’Eixample, però també les duien allà on els compradors els indicaven arran del tancament d’establiments nocturns per les restriccions a causa de la Covid-19. El que es considera el cap de la xarxa traficava al seu pis, al districte de Les Corts, i havia organitzat una petita xarxa de subministrament d’estupefaents.

Els investigats -que han ingressat a presó provisional- distribuïen sobretot cocaïna, speed, Tusi (cocaïna rosa), drogues de disseny com MDMA, amfetamines i ketamina, a més de cànnabis i medicaments fora dels controls sanitaris establerts, especialment estimulants sexuals. La policia va intervenir una elevada quantitat de drogues sintètiques en els escorcolls simultanis a set immobles de Barcelona, entre domicilis i magatzems, on els investigats acumulaven la mercaderia i que es van registrar aquest dimarts.

Les indagacions van iniciar-se el març passat, quan els Mossos van rebre informació que un dels detinguts venia estupefaents al detall al seu habitatges de les Corts. Els agents van poder confirmar-ho i, alhora, es van adonar que comptava amb tres col·laboradors per lliurar les substàncies il·legals on els compradors els indicaven. Fins i tot el cap -que no compta amb antecedents delictius- es desplaçava alguns cops, prenent moltes precaucions, amb vehicles de lloguer per entregar la dosis.

El principal investigat va ingressar més de 17.000 euros des d’aplicacions d’intercanvi de diners entre el 23 d’abril i el 18 d’agost. Aquesta només era una de les vies d’entrada d’ingressos relacionades amb el tràfic de drogues, puntualitzen els Mossos.

Els investigadors han identificat també altres tres traficants que es proveïen de droga gràcies al cap de la trama. Dos van ser detinguts coincidint amb els escorcolls del 17 d’agost, mentre que l’altre va ser empresonat el 24 de juny per altres delictes contra la salut pública. Els detinguts tenen edats compreses entre els 39 i els 44 anys i se’ls acusa d’un delicte contra la salut publica en la modalitat de tràfic de drogues.

Més notícies
Dos contenidors amb begudes alcohòliques a la plaça Revolució de Gràcia  / Maria Asmarat / ACN

La fi del toc de queda esperona els ‘botellons’: “Sembla la Barcelona de 2019”

Notícia: La fi del toc de queda esperona els ‘botellons’: “Sembla la Barcelona de 2019”
Comparteix
Desallotjades prop de 6.000 persones mentre el TSJC posposa fins dilluns si valida un nou confinament nocturn
Notícia: La fi del toc de queda esperona els ‘botellons’: “Sembla la Barcelona de 2019” - Mobile
Una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra davant d'una comissaria ACN

Atrapen un delinqüent que va sedar propietaris de bars a Barcelona per robar-los

Notícia: Atrapen un delinqüent que va sedar propietaris de bars a Barcelona per robar-los
Comparteix
Abocava un fàrmac a la beguda dels cambrers i aprofitava quan s'adormien per fer-se amb la recaptació
Notícia: Atrapen un delinqüent que va sedar propietaris de bars a Barcelona per robar-los - Mobile

Nou comentari

Comparteix