Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Alliberen el cabirol trobat al port del Fòrum
  • CA

Agents Rurals han alliberat al Vallès Occidental el cabirol que va aparèixer al port del Fòrum després de dues setmanes perdut. Fonts del cos han explicat que l’animal, que estava “exhaust” i havia perdut pes, va ser sotmès a un tractament amb bona alimentació perquè recuperés la forma i descansés després de l’estrès sofert abans de ser capturat.

El cabirol va aparèixer diumenge al Fòrum després d’haver-li perdut el rastre a l’entorn del Parc Fluvial del Besòs. Els agents rurals van ser alertats per una veïna que el va veure a la desembocadura del riu a fins d’abril. Posteriorment se l’havia vist per un polígon industrial i prop de les vies del tren al barri de la Mora de Badalona, però en cap ocasió no se l’havia pogut interceptar. 

Un cop localitzat al port nàutic del Fòrum el van capturar en un moll flotant entre les embarcacions aparcades, just arran de mar. Després d’immobilitzar-lo, els tècnics van comprovar que estava “en bones condicions” i el van traslladar al Centre de Fauna Salvatge Torreferrussa, a Santa Perpètua de Mogoda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa