Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns del Raval critiquen el “monotema” dels skaters a la plaça del MACBA
  • CA

Una vintena d’entitats del barri del Raval de Barcelona han celebrat aquest diumenge una jornada lúdica a la plaça dels Àngels i una marxa pels carrers del voltant per reclamar millores i més espais verds. Guillem Capdevila, membre de la Xarxa Veïnal del Raval i de la Plataforma CAP Raval Nord Digne ha lamentat el “monotema” que suposa l’ús de la plaça dels Àngels per part dels patinadors i ha explicat que hi ha espais catalogats com a zones verdes “que en realitat són places dures”.

[r:1]

Davant la situació de crisi climàtica, ha reclamat que les places i carrers siguin “la primera part” de l’actuació per fer-hi front. Diversos veïns s’han trobat davant del CAP Raval Nord per denunciar la situació en què es troba aquest ambulatori, ja que no està adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, i han celebrat que finalment es destini la capella de la Misericòrdia, situada al mateix barri, a un nou centre d’atenció primària.

[r:2]

Carregats amb rètols demanant més verd al barri i amb plantes que han transportat en carros de supermercat, han desfilat fins a la plaça dels Àngels, on hi han instal·lat carpes i espai per dur-hi a terme activitats durant el dia.

Més notícies
El CAP Raval s’imposa al Macba i s’instal·larà a la Capella de la Misericòrdia
Notícia: El CAP Raval s’imposa al Macba i s’instal·larà a la Capella de la Misericòrdia
Comparteix
A canvi, el museu es podrà ampliar en un edifici nou al costat del Convent dels Àngels

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa