Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un veí de la Sagrera canta des del balcó: “Podríem estar pitjor, podríem estar a la cua del súper”
  • CA

La pandèmia del coronavirus i l’obligat confinament està provocant imatges inèditesCompres compulsives i cues a distància o carrers buits, se sumen ara als concerts improvisats dels veïns. 

Aquesta vegada ha estat un home de la Sagrera que, amb una guitarra a la mà i imitant l’esperit gitano de Peret, s’ha posat a cantar la cèlebre cançó del pare de la rumba catalana: El muerto vivo. Amb una variació: “No estava mort, estava confinat”, en comptes del ja conegut “estava de parranda“. L’home, que ha cantat amb un altaveu, se l’ha escoltat perfectament.

Després ha afegit un comentari per guanyar-se el seu públic: “Podríem estar pitjor, podríem estar a la cua del súper, ha bromejat. Tot això amb les ballarugues d’un nen petit al seu costat i la seva dona, que ha aprofitat per gravar-lo.

Però no s’acaba aquí: també s’ha atrevit amb un dels himnes de Camarón de la Isla, Volando voy. El resultat acaba sent que el veïnat li demana una altra. I al final, una barreja entre Volare i Pedro Navaja i els aplaudiments d’un públic, des de tercera o quarta graderia, quan cau la tarda a Barcelona.

El fet de tancar-se a casa està obligant a molts veïns a trobar maneres d’entretenir-se i, ja de pas, entretenir el veïnat. No sabem si va afegir algun bis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa